Romanii din Napoli

Se spune ca trebuie sa vezi orasul Napoli macar odata in viata, eu am norcoul sa-l vad zi de zi din 2004, iar din 2007 am reusit sa am un loc de munca legal in Napoli, poate si pentru ca sunt cel mai serios vopsitor de masini roman din zona, care nu a facut niciodata nazuri, desi era cazul. Nu am o meserie prea sofisticata, reparam masini pentru cei ce au asigurare, reparatii minore dar rapide. Ne merge bine, doar 20 de oameni printre care ma numar si eu.

In Napoli suntem o gasca de 30 sau 40 de romani, nu prea am socializat pentru ca nu am avut nici timp si nici vointa, insa azi cand stateam la o bere, unul din prieteni mi-a zis de initiativa celor de la 4Eu.Info, mi s-a parut interesanta ideea, asa ca o sa ma ocup eu de partea negata de zona de vest, sau cel putin de Napoli.

Eu am ales Napoli pentru ca iubesc marea, am gandit eu ca printre cei 1.000.231 locuitori acel unu de la coada, adica eu este tocmai bine, iar cum nu ma dau in laturi de la munca, nu am nevoie de intermediari, am dat proba si gata. La inceput ma plateau la negru, desi mie asta nu imi convenea, dar cum au garantat ei pentru inchiriat, am stat si am rabdat. Acum sa aud si povestile voastre, coi cum ati aterizat in Napoli?

Romanii din Napoli

Romanii din Napoli

Anunturi similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *