Ingrijire batrani in Italia

Tot mai multi romani sunt in cautarea unui loc de munca la ingrijire batrani in Italia fara comision, mai ales ca nci salariile nu mai sunt cum erau odata. Sau daca tot este vorba sa platesti unei firme de intermediere, macar sa platesti dupa ce primesti primul salariu. Iata si motivul pentru care ne dorim o colaborare cu una din firmele ce se ocupa de plasarea fortei de munca in zonele Milano si Naploi, pentru inceput. Va reamintim ca puteti posta in mod gratuit anunturi pe site-ul nostru, daca sunteti persoana fizica.

Stim deja ca se practica schimbul intre cei ce muncesc in Italia la ingrijirea batranilor, de ce sa nu va faceti aici acest schomb, printr-un anunt in care sa informati cand aveti nevoie de o persoana sa va inlocuiasca, ce salariu se da si in ce perioada este nevoie de asa ceva. Va fi mai simplu, veti putea alege dintre persoanele care se ofera sa vina in Italia sa ingrijeasca batrani, iar toata lumea va fi multumita. Nu uitati ca avem deja si o pagina pe FaceBook, unde puteti oricand plasa un CV in mod gratuit. Daca aveti experienta in domeniul ingrijirii batranilor, atestate sau alte documente care va pot ajuta la angajare, nu uitati sa le mentionatai in CV.

Insistam asupra postarii unui anunt pe FaceBook, caci asa veti fi mult mai vizibili, iar pentru cei ce angajeaza sfatuim sa folositi site-ul nostru, caci acesta este vizitat zilnic de cem putin 5.000 de persoane ce sunt in cautarea unui loc de munca in Italia. Astfel avem cu toti de castigat, iar scopul pentru care a fost creat acest portal al romanilor din Italia isi va merita eforutul, mai ales cain acest moment este intretinut prin voluntariat!

Ingrijire batrani

Anunturi similare:

3 comments

 • Ionela Ionita

  Numele meu este Ionela Ionita. Caut job in domeniul ingrijirii batranilor. Sunt foarte buna in acest domeniu de activitate. Sunt o femeie pe care va puteti baza. Telefon: 0773885737

 • Vio

  Buna Ziua!
  Ma numesc Viorica am 56 de ani si caut un job in Italia in domeniul companie batrani.
  Sunt serioasa , dinamica , curata , optimista , nefumatoare si rog seriozitate.
  Contact telefon : 0760735789
  E-mail : Viorica95762@yahoo.com

  Va multumesc anticipat !

 • Constantin Gabriela

  Caut de lucru în domeniul îngrijirii bătrânilor în Italia. Am experiență și cunosc limba. În acest moment am un job găsit de o cunoștință dar fără documente și pe un salariu de nimic. Tel 393493450144.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *