Locuri de munca in Milano

Am decis sa va dam o informatie de ultima ora cu privire la locurile de munca din Milano si din nordul Italiei, bazati pe cercetarile facute de colegii nostri din Germania. Incepand cu anul 2010 numarul italienilor veniti la munca in tara condusa de Angela Merkel a crescut alarmant. Asta inseamna ca de fapt raman mai multe locuri de munca disponibile pentru romanii din Itlaia. Daca vom reusi sa atragem alaturi de noi si firmele de recrutare, care momentan fac nazuri, avand mai multi doritori decat oferte, atunci va fi cu adevarat bine.

Locuri de munca in Milano

Daca va interseaza un loc de munca in agricultura, iata mai jos adresa de contact a angajatorului, insa vom posta saptamanal si alte oferte, ce vor fi strerse in cazul in care nuy mai sunt locuri de munca disponibile, pentru a usura modul de cautare.

Nume: STUDIO BIANCHI selez. del pers. di Serena Bianchi
Adresă: loc. Lecchi, 18 53036 TOSCANA, ,
Nr. telefon: +390558068015
Nr. fax: +390558068015
Email: studiobianchi@selezionedelpersonale.net

In speranta ca din ce in ce mai multi romani ne vor anunta daca au aflat despre existenta unui loc de munca in agricultura, de preferat in nordul Italiei, dar nu neaparat – va invitam sa ne vizitati regulat pentru a va gasi locul de munca pe care-l doriti. NU UITATI! Vizitati si site-ul EURES, singurul site din Uniunea Europeana care ofera locuri de munca fara comision si 100% legal!

Va spuneam ca italienii pleaca in Germania, deja au ajuns la 5% din totalul de emigranti din aceasta tara, deci cel putin 22.000 de locuri de munca au ramas vacante in Italia pentru romani!

Locuri de munca Milano

Locuri de munca Milano

Anunturi similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *