Romani in Italia

Asa cum am promis inca de la infiintarea portalului 4Eu.Info, Italia este tara ce va fi mereu pe lista preferintelor noastre in ceea ce priveste informatia. Aici traiesc peste 1 milion de romani, aici avem probleme cu xenofobia de multe ori, dar aici traim de peste 20 de ani in armonie cu vecinii si prietenii. Daca tot a venit vorba de prieteni, doresc sa-l salut pe Florin, prietenul meu dion Milano, se va recunoaste cu siguranta in descriere cand ca ajunge aici, si va ajunge cu siguranta, macar in calitate de administrator al forumului italiaromania.com, locul unde ne-am intanit pentru prima data acum peste 10 ani.

Vom avea sectiuni ample pentru romani idin Milano, Torino sau Palermo, nu vom omite nici macar oraselele unde traiesc cateva zeci de romanio stabiliti in Italia. Vom avea o sectiune de forum, una special dedicata locurilor de munca, anunturi diverse si chiar una de anunturi imobiliare. Speram ca cei ce au afaceri in Italia, magazine, baruri sau restaurante sa nu considere ca un pret mic, de 24 de euro anual este prea mult pentru reclama permanenta pe site-ul nostru, caci acesti bani ne vor ajuta sa platim la randul nostru angajati care sa se ocupe de site intr-un mod profesionist.

Va rugam sa folositi formularul de contact ori de cat eori aveti intrebari soi sa postati intrebarile la rubricile deja existente, pentru a pastra cat mai curata informatia, in felul acesta fiind mult mai utila cititorilor site-ului nostru.

Romanii din Italia

Anunturi similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *