Un roman la Roma

Roma este visul meu, orasul unde vreau sa ajung cu prima ocazie, sa-l intalnesc pe Sami, un bun prieten. Ne-am cunoscut pe FaceBook, insa desi nu credeam ca se poate lega o prietenie la distanta, iata ca mi-am schimbat complet parerea. Nu stiu mai nimic despre Sami, eu locuiesc in Germania, el in Italia. Fiecare cu munca lui, cu viata lui, insa amandoi suntem singuri. Iar eu visez sa ajung la Roma, capitala imperiului Roman, orasul unde s-au nascut Romulus si Remus, unde a trait Cezar si unde a venit Cleopatra sa-i fie alaturi.

Romanii din Roma

Cati romani traiesc in Roma? Cati dintre ei sunt la studii si cati s-au dus aici sa munceasca? Dar tu de cand esti la Roma, cum ai ajuns aici? Hai sa incercam sa ne imprietenim, sa ne cuniastem mai bine, caci printre cei 2.743.796 locuitori ce traiesc la Roma esti si tu. De cati ani esti stabilit acolo, stiau sau nu limba italiana, te confrunti cu problema emigrantului roman? Multi am inteles ca nici nu spun ca sunt din Romania, de frica sa nu-si piarda prietenii italieni.

Probabil ca primi ipasi pe net au fost sa cauti comunitatea romaneasca din Itlaia, sau mai exact pe cea din Roma, ai stat pe forumuri, esti membru al grupurilor de pe FaceBook, insa ai simtit mereu ca lipseste ceva, un site care sa te reprezinte. Portalul 4Eu.Info este acela car esi-a propus ca TU, cel ce traiesti in diaspora sa fii pe primul plan, sa spui ce ai de spus si sa fii ascultat. La final il salut pe Sami pe care cred ca o sa-l intanesc in vara asta la Roma!

Un roman la Roma

Anunturi similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *